Grundläggande medlemsutbildning steg 2

Den 11 till 12 november arrangeras nästa steg-2-utbildning. Utbildningarna riktar sig till nya medlemmar och ger grundläggande kunskap om vår historia, ideologi och partiorganisationen. Anmäl dig redan i dag!

Alla medlemmar har rätt till en medlemsutbildning. Socialdemokraternas grundläggande medlemsutbildning är ett av våra viktigaste verktyg i byggandet av en stark partiorganisation genom att ge dig som medlem en bra introduktion. Genom att i grupp få chansen att diskutera och få insikter om politik, ideologi, historia och hur partiorganisationen fungerar, får du som medlem bättre verktyg för delaktighet, engagemang och ett aktivt medlemskap i partiet.

Fördjupa dig i ideologi och organisation

Steg 2 erbjuder deltagarna en fördjupad kunskap om det politiska arbetet, organisationen och ideologin. För att kunna ansöka till Steg 2 måste du ha genomgått Steg 1 som hålls av din arbetarekommun.

Steg 2 genomförs i samverkan mellan Jönköpings partidistrikt och Kronobergs partidistrikt. Det är begränsat antal platser så först till kvarnprincipen gäller. Cirka 30 platser per utbildningstillfälle.

Steg 2 11-12 november på Ädelfors folkhögskola. Anmälan senast den 25 oktober.

Utbildningen är kostnadsfri.

Anmäl dig här!

facebook Twitter Email