God Jul

En julhälsning till oss alla som bor och jobbar i Nässjö kommun!

Alla vi hör ihop! Vi gör det för att det är så det är i ett välfärdssamhälle. Allt annat är ovärdigt. Precis som Olof Palme sa ”Det finns inget vi och dom. Det finns bara ett vi!”.

Lika säkert är att vi är olika. I form, tro, förutsättningar, läggning, färg och annat. Lika säkert är att vi delar på luften vi andas, vattnet vi dricker. Olika och lika.

Vi bär våra olika drömmar om framtiden. Det är vad jag hoppas i alla fall. Att vi drömmer om framtiden. Min övertygelse är att vi också på olika sätt är varandras framtid. 

Hur byggs framtiden bäst? Genom hårda ord eller vänliga? Genom att ge igen eller förlåta? Genom att tycka illa om eller respektera? Du och jag väljer själva vad vi vill ska gälla.

Vi Socialdemokrater i Nässjö kommun önskar dej och de dina en God Jul och ett Gott nytt år! Låt helgerna vara en tid då ni får vara tillsammans. Samtala om viktiga frågor. Njuta av natur, om än utan snö. Kanske en o annan sovmorgon. Se er gärna omkring om det finns någon som inte har gemenskapen och bjud in. 

Socialdemokraterna i Nässjö kommun genom Anci Magnusson

facebook Twitter Email