Julhälsning

Vi lämnar snart ett år där vi ett år efter valet börjar forma vår politik på alla nivåer. I kommun och region där vi är med och styr sätter vi agendan själva på ett konstruktivt sätt. På nationell nivå har vår partiordförande Magdalena Andersson tillsammans med våra nationella företrädare drivit ett konstruktivt opinionsarbete.

Vi har haft ett år med mycket aktiviteter och vi har stärkt oss i vår organisation. Vi lägger stor vikt med vårt utåtriktade arbete, det är på det sättet vi får reda på vad vår invånare vill och vi tar till oss av dem.

Nu när vi lämnar mellanvalsåret 2023 bakom oss så ser vi fram emot ett år med valrörelse igen, denna gång till Europaparlamentet. Ett viktigt val, då många av de beslut som tas i EU-parlamentet direkt påverkar oss i kommunerna. Det är ett val mellan värderingar.  Valet står mellan ökad auktoritet och mer humanism. På den auktoritära sidan står SD som gör allt i sin makt att splittra och skapa ett vi och dem. Det är viktigt att vi mobilisera så att så många som möjligt går och röstar.

Ett stort tack till alla medlemmar och sympatisörer för ert arbete att lyfta fram det socialdemokratiska budskapet om solidaritet och medmänsklighet.

Nu tar vi julledigt på (S)planaden från 23 december till 7 januari. Vi öppnar igen 8 januari kl. 09:00. Välkommen då.

Komihåg, Julen är alltid röd!

Jag vill med dessa ord önska en God Jul och ett Gott Nytt år

Per Svenberg

Ordförande

facebook Twitter Email