Tankar i sommaren

Jag har haft o har förmånen att få uppleva en sommar med bad o sköna dagar tillsammans med nära och kära och ledig från sammanträden. Andra har det inte lika gott. En del har inte sina nära o kära att vara tillsammans med. Andra har inte möjlighet att njuta av bad. Andra förtvivlar över torkan och vad det kommer ge för deras arbete inom den gröna näringen.

Ytterligare andra är kanske svaga i hälsan och värmen gör det bara jobbigt. Så finns det de som just nu kämpar just nu med bränder som härjar till följd av värmen. En del står utanför arbetsmarknaden och har på så vis inte möjlighet att uppleva ledighetens sköna dagar.

Tiden jag har gör att jag hinner tänka på allt detta. Jag som de flesta vill andra människors bästa.
Det är naturligt och viktigt att vi alla tar ansvar för att andra också får det bra och kan njuta. Vi lever tillsammans och är varandras förutsättning att vi ska kunna utvecklas.

Det är naturligt o viktigt att vi funderar till över hur vi vårdar vår miljö. Är torkan en följd utav att vi inte gjort tillräckligt?

Alla som kan ska också jobba. Så är det inte idag. Här har vi gjort mycket i Nässjö och vi kan göra ännu mer.

När sommarmånaderna är över är det strax dags för val. Då ska vi alla med rösträtt avgöra hur Sverige, regionen och kommunen ska utvecklas och styras.

Vi Socialdemokrater i Nässjö går till val på just dessa frågor.

Att vi ställer upp för varandra, att alla ska kunna bli det de drömmer om, att vi tar ansvar för vår miljö – Det är vårt löfte för framtiden! Hoppas vi möts i valrörelsen och får prata om viktiga frågor för oss alla.

Anci Magnusson

facebook Twitter Email