Förändringens vind

Spännande med förändringens vind. Ibland blåser det utomhus. Just nu i januari är det så. Ganska ofta blåser det i det politiska arbetet. Just nu är det lugnare i Nässjö kommun. Men det är bäst att säga ”peppar, peppar, ta i trä”. Allt kan ändra sig fort. Samtidigt så är det så att allt håller på att ändra sig för mej. Det blåser inte storm men förändringens vind hörs. Efter att i många år haft förmånen att vara förtroendevald i Nässjö kommun så gör jag just nu väldigt mycket för sista gången. Det är spännande.

Till F(S)-gruppen har jag för sista gången skrivit på årsmöteshandlingarna. Alltid lika förundrande att gå tillbaka och inse hur mycket vi gjort tillsammans, tack alla. Åt partiet i Nässjö har jag arbetat fram en rapport om de vallöften vi gav kommuninvånarna i valet 2018. Även här ser jag att vi levererat.

I kommunen och med olika samarbetspartners är det likadant. Jag är inne på slutvarvet. De sista månaderna fram till sista mars kommer vara dagar där jag gör saker för sista gången. Många frågar vad jag ska göra sen. Det vet jag inte än. Först gäller vila. Det jag vet är att mitt medlemskap i partiet är tryggt och där stannar jag. 

Tillsammans med goda partikamrater får jag nu möjlighet att som medlem vara med och göra valrörelsen. Tillsammans ska vi göra kampanjarbete för att partiets politik ska komma väljare till del. Det känns stort och fint. Tillsammans ska vi presentera vilken skillnad Socialdemokratisk politik kan göra. En politik som säger att vi alla är lika mycket värda. En politik som tror på människan och hennes förmåga. En politik som gör skillnad helt enkelt! 

Jag är tacksam för alla de olika uppdrag jag har fått i förtroende av mitt fina parti. Det största att få vara medlem och det behåller jag. Vill du vara med? Ansök om medlemskap nu!

Nässjö 2022.01.18

Anna-Carin ”Anci” Magnusson, än så länge kommunstyrelsens ordförande i Nässjö kommun 😊

facebook Twitter Email