Kongress 2021

Detta är det första av flera nyhetsbrev du kommer få i samband med kongressen. Vi kommer skicka ett varje morgon med höjdpunkter från gårdagen, filmklipp och vad som händer varje dag. Häng med på kongressen – vart du än befinner dig. Imorgon drar kongressen i gång! Det är en viktig kongress där många stora beslut ska fattas, ny politik tas fram och inte minst ska ny partiledare och partisekreterare väljas. Tyvärr kan bara några få vara på plats men glädjande nog kommer alla kunna delta digitalt.
I år har vi tagit fram flera saker för att medlemmar och andra intresserade ska kunna delta digitalt på kongressen. 
Gemensamt för allt är att du hittar det på vår kongress-sajt. Klicka på länken för att komma till kongressidan:
Kom till kongressidan

Dela gärna sidan med andra som kan vara intresserade! Ju fler som tittar och engagerar sig desto större genomslag kommer vår politik att få då fler kommer känna till den. På sidan hittar du bland annat:  Vår live sändning med kommentarsfält. Den kommer pågå stora delar av dygnet och huvudsakligen innebär det att man kan följa vad som sägs i kongressalen. Men innan start varje morgon, vid lunch och middagspauser så kommer vi sända inslag live från vår kongresstudio: ”det handlar om politik”. Vi lovar spännande, pedagogiska och politiskt fullmatade inslag! Program och kongresshandlingar  Ta del av programmet som uppdateras löpande och de senaste aktuella kongresshandlingarna. Även beslutade handlingar kommer laddas upp här. 

Valbara seminarium Under kongressveckan har du möjlighet att ta del av ett antal spännande seminarier. 
Hela seminarieprogrammet med information och länkar hittar du här: https://www.socialdemokraterna.se/kongress/seminarium  

Rosen för alla – kongressforum live för medlemmar 
Var med och diskutera kongressens viktiga frågor och snackisar live tillsammans med Gustaf Lantz och Andrine Winther. Under kongresskvällarna att leda digitala möten på vårt intranät ”Rosen för alla” där bara du som betalande medlem kan vara med och tycka till.  Där kommer du kunna diskutera aktuella frågor kvällen före att de tas upp i kongressalen. Var med och tyck till, rösta och lyssna. Redan imorgon bitti kommer frågeställningarna som kommer att tas upp i kvällens ”Kongressforum live” att publiceras på Rosen för alla så håll utkik där! 

Vi kommer att sända: Onsdag-fredag kl.20-21 samt lördag kl.15-16.   
Nu kongressar vi tillsammans!  Med vänliga hälsningar Anna WestbergInternkommunikatör  
facebook Twitter Email