Program våren 2021

När program för våren 2021 planerats är vi fortsatt i en pandemi. Detta skapar andra förutsättningar för oss att bedriva mötesverksamhet. I en inledning så kommer möten och Fika & (S)nack vara digitala. Inbjudan sänds ut med länk till möten. 

Vi är väl medvetna om att detta innebär svårigheter för en del av er. Vi väljer att följa de rekommendationer som finns för att hindra smittspridning. Vill du ha hjälp med hur du ska kunna delta digitalt så hör av dej till S-planaden. 

Vi hoppas och tror att vi ska kunna mötas framöver. Därför kommer vi också sända ut ett brev under våren där vi kan berätta om hur vi möts under våren och försommaren. Detta gäller också första maj, vår högtidsdag! 

Tema våren 2021

”Mina hjärtefrågor för Socialdemokraterna” Under vårens möten kommer du få möta några utav de som går vår ledarutbildning där de ska berätta om vilka förhoppningar och drömmar de har att vi Socialdemokrater ska driva för frågor i valet både lokalt, regionalt och nationellt. Vi får möjlighet att föra ett samtal om deras hjärtefrågor. 

(S)-möten

Tisdagen den 26 januari, klockan 18.30 

På dagordningen: Mina hjärtefrågor! Val av ombud till distriktskongressen. Nomineringar till stift och kyrkomöte. Övriga frågor. 

Tisdagen den 23 februari, klockan 18.30 

På dagordningen: Mina hjärtefrågor! Fastställande av lista till kyrkofullmäktige och valprogram för kyrkovalet. Övriga frågor. 

Tisdagen den 23 mars, klockan 18.30 

På dagordningen: Årsmöte. Mina hjärtefrågor! Nomineringar Region och Riksdag. Nominering av ombud till partikongressen. Övriga frågor. 

Tisdagen den 27 april, klockan 18.30 

På dagordningen: Mina hjärtefrågor! Övriga frågor. 

Tisdagen den 8 juni, klockan 18.30 

Berättarafton. 

Fika & (S)nack 

Samlingarna som de olika föreningarna bjuder in till kommer vara digitala. Länk sänds ut någon dag före samlingen. 

Fler samlingar är under planering och ni kommer få del av dem i nästa brev. 

Torsdagen den 18 februari klockan 18.30 

Vår jord, vår och andras miljö. Om miljöpolitik med vår egen Isak Öhrlund. Idag har Isak uppdrag inom Svenska kyrkan och i SSUs förbundsstyrelse. 

Anmäl dej till Helen Stolper för att få del av länken. helenstolper@gmail.com 

Efter samlingen kommer Socialdemokrater för Tro och Solidaritet hålla sitt årsmöte. 

Arrangör Socialdemokrater för Tro och Solidaritet 

Tisdagen den 16 mars kl 18.30 

Vår stad och stadskärnans utveckling. Stina Granberg Lindor, Nässjö kommun medverkar och berättar om spännande utvecklingsarbete. 

Länk kommer sändas ut via vår e-postlista på S-planaden några dagar innan träffen. 

Arrangör Nord-Östra S-föreningen

Måndagen den 12 april kl 18.30 

Socialdemokraterna och Svenska kyrkan. Vi inspireras inför kyrkovalet! Medverkar gör Marie Johansson från Gislaved som är aktiv i kyrkan lokalt, i stiftet och på nationell nivå. 

Länk sänds ut några dagar före mötet via vår e-postlista. 

Arrangör Socialdemokrater för Tro och Solidaritet 

facebook Twitter Email